Antal Sporck speelt de Rag Infernal van William Bolcom

"Met een soberheid die intensiteit noch frisheid in de weg staat, weet Antal Sporck ook de echte muziekliefhebbers te verleiden."

(J.D. Burtin in La République du Centre)

"Opmerkelijk was zijn 'onbewogen' maar toch ontroerende manier van spelen. Wat een rap vingerwerk en tevens wat een zeggingskracht."
(S. van Ek in Friesch Dagblad)
-> lees hele recensie
Als zoon van een pianistenechtpaar werd Antal Sporck al op zeer jonge leeftijd met muziek in contact gebracht. Op vijfjarige leeftijd speelde hij piano, viool en trompet. In 2001 soleerde Antal in zijn eigen pianoconcert met het Nederlands Kamerorkest.

Als pianist behaalde hij in 2006 zijn masters diploma met onderscheiding aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag als student van David Kuyken. Daaropvolgend werkte hij samen met componist George Benjamin, en gaf de Nederlandse première van diens Piano Figures. In 2008 maakte Antal zijn solodebuut in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

Antal won de tweede prijs bij het prestigieuze Orléans Internationaal Pianoconcours, alsmede de Chevillion-Bonnaud prijs voor zijn 5 Preludes en de André Boucourechliev prijs. In 2008 speelde hij tien solorecitals in de grotere zalen van Nederland in de serie Het Debuut. Ook is hij veelvuldig actief in de kamermuziek.
T.V. Rijnmond en de AVRO maakte uitgebreide televsieportretten van Antal.